Betatest

Hvis du ikke har så meget tid, så se her:

Har du ikke har så meget tid til betatest af spillet, så spil det så længe du vil og send mig en en linje eller to om din oplevelse via e-mail thomas(snabel-a)teksteventyr.dk, Twitter (twitter.com/teksteventyr) eller Facebook facebook.com/teksteventyr) Brug evt. nogle af spørgsmålene nederst på denne side.


Hvis du har mere tid, så se her:

Spil spillet:

Enten:

Giv mig feedback:

Mest værdifuldt er et "transcript" af dit spil, som indeholder alle dine kommandoer og teksteventyrets svar og evt. dine kommentarer direkte i spillet. Du tilføjer dine kommentarer ved at skrive en stjerne * foran din kommentar. Teksteventyret svarer med "[Kommentar gemt.]" eller "[Kommentar IKKE gemt.]" (i webbrowser-udgaven), men se bort fra dette, kommentaren bliver gemt og påvirker ikke spillet på nogen måde.

Eksempler på kommentarer:

>* Manglende mellemrum i andet afsnit
>* Stavefejl: nissse
>* Uklart hvad man skal gøre her
>* Hvorfor kan jeg ikke spise risengrøden?

Hvis du spiller spillet i en webbrowser kan du med musen (med lidt besvær) markere og copy-paste al teksten over i en email eller i et tekstdokument og sende det til mig.

Hvis du spiller ved at downloade teksteventyret kan din fortolker selv lave et "transcript" og gemme det i en fil. Skriv SCRIPT som det første og angiv et filnavn, f.eks. betatest_nissen.scr. Alle kommandoer, svar og dine "*-kommentarer" gemmes i denne tekstfil, som du kan sende mig.

Derudover – eller alternativt, hvis du ikke vil/kan sende et "transcript" – vil dine svar på nogle eller alle af følgende spørgsmål være meget værdifulde for mig:

Links til gode sider om betatest af teksteventyr (måske mest for spiludviklere): http://emshort.blog/how-to-play/writing-if/my-articles/suggestions-for-testing/ og https://emshort.blog/2008/11/08/preparing-a-game-for-testing/.